Szanowny HA81 !,
Jak wchodzisz do sklepu po flaszkę to też tylko rzucasz "Flaszkę !", płacisz i wychodzisz, czy możne jakie dzień dobry ? Nikt nie oczekuje od Ciebie, że się zaprzyjaźnisz czy wpadniesz na zlot. Ale taki mamy tu zwyczaj, że się witamy i piszemy kilka słów. Mogą być to słowa "Nie zagościłem na forum w celu poszukiwania przyjaciół, czy też nawiązywania znajomości a w konkretnym celu. nie mam też w zwyczaju w sposób publiczny wychwalać się ile przejechałem i z kim jak również być pouczanym co mam robić i co wypada a co nie."
Jako jeden z moderatorów, sam współtworzyłem z innymi te zasady i ciśnienie mi skacze, jak ktoś włażąc do mojego domu nie stosuje się do zasad w nim panujących. To podobno modne teraz, ale ja niemodny jestem. I jeszcze jestem z tego pizdowatego pokolenia, któremu wpojono, że jak się gdzieś wchodzi to się mówi do obecnych dzień dobry. I babci czy lasce w ciąży też się miejsca ustępuje. Także jak jesteś ze współczesnego pokolenia, które ma na takie sprawy wyjebane, bo się przecież należy, to nie ma sprawy kasuj to konto, kasuj.